21/5/09

η Εβδομάδα του Σωλήνα Α.Π.Α.Σ.

Μπήκαμε στην Εβδομάδα του Σωλήνα Α.Π.Α.Σ. Την ερχόμενη Πέμπτη, 28 Μαΐου, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών θα κρίνει την τύχη του Σωλήνα Αποβολής των Περιττωμάτων του Ανθρωπίνου Σώματος (ΣΑΠΑΣ). Μάλλον, για την ακρίβεια, θα κρίνει αν το να μιλάει κανείς για σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων του ανθρωπίνου σώματος είναι ή δεν είναι διατύπωση νοσηρή, αρμοδιότητας ψυχιάτρου.



διαβάστε τη συνέχεια...

Με κορυφαίο γεγονός τη δίκη της ερχόμενης Πέμπτης, αρχίζει εβδομάδα εκδηλώσεων υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Καθημερινά, η φιλαρμονική του Δήμου, μαζορέτες, ζογκλέρ, ακροβάτες και κλόουν θα δίνουν τον τόνο σε καλλιτεχνικά δρώμενα στους δρόμους, τις πλατείες και τις λαϊκές αγορές.

Το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, ημέρα της δίκης, θα γίνουν προσυγκεντρώσεις στις κεντρικές πλατείες του λεκανοπεδίου για τις επιμέρους πορείες που θα συγκλίνουν στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί, στη μεγάλη κεντρική εκδήλωση, θα διαβαστούν χαιρετισμοί και ψηφίσματα ξένων αντιπροσωπειών, κομμάτων και οργανώσεων. Θα ακολουθήσει ομιλία του ομότιμου καθηγητή γλωσσολογίας Γεωργίου Μπαμπινιώτη και πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με πλειάδα καλλιτεχνών. Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας. Στο τέλος της συναυλίας, Λαϊκό Δικαστήριο με Πρόεδρο τον Κώστα Καζάκο θα καταδικάσει τη φίμωση του Κριτικού Λόγου. Μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, η μεγαλειώδης πομπή θα περιέλθει το κέντρο της Αθήνας, με τελικό προορισμό τα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

Μπροστά στη μεγάλη πύλη, σε εξέδρα μεγαλύτερη από του Μακαριστού για τον Επιτάφιο στην πλατεία Συντάγματος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου θα περιμένει τον βασικό Κατηγορούμενο και δημότη του, που θα φτάσει ανεβασμένος στα τρακτέρ της Κρήτης, που θα έχουν έρθει από νωρίς και θα σχηματίσουν πομπή από το λιμάνι ώς την κατοικία του Κατηγορουμένου και από εκεί στη Σχολή Ευελπίδων. Στο δεύτερο τρακτέρ θα επιβαίνει ο Δήμαρχος Πειραιώς Παναγιώτης Φασούλας, του οποίου ο Δήμος έχει την τιμή να φιλοξενεί από δύο ετών τον Κατηγορούμενο.

Έπειτα από σύντομο αιματηρό αγώνα των δύο Δημάρχων για το προβάδισμα στη μεγαλειώδη τελετή, ο Κατηγορούμενος θα απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στα συγκεντρωμένα πλήθη και, δίνοντας ενωτικό μήνυμα, θα βαδίσει εν μέσω των δύο Δημάρχων, εξαίσια ανάποδη αλατιέρα, προς τον Ναό της Θέμιδος.



Λεπτομέρειες για τις καλλιτεχνικές και άλλες εκδηλώσεις καθώς και για τις προσυγκεντρώσεις θα δίνουν τα ΚΕΠ και τα κατά τόπους Φαν Κλαμπ, που είναι αρμόδια και για κλείσιμο θέσεων σε πούλμαν και πλοία που θα καταφτάσουν για τη δίκη. Για θέσεις σε αεροπλάνα από χώρες του εξωτερικού, απευθυνθείτε επίσης στα κατά τόπους Φαν Κλαμπ καθώς και στις κατά τόπους Ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία.

Παρακαλείστε να δείξετε τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση απέναντι σε προκλήσεις από αντισυγκεντρώσεις της Λιάνας Λουκά, του Άδωνη Παπαθεμελή και του Δημοσθένη Ζουράρι.



Κουμπαράδες γουρουνάκια, με πιστοποίηση από το Υπουργείο Υγείας και προσωπικώς τον Υπουργό Δημήτριο Αβραμόπουλο, αυστηρώς ελεγμένα για τη γρίπη των χοίρων, θα μοιράζονται από αύριο από ΚΕΠ, Αστυνομικά Τμήματα και λοιπές Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς και από τα Φαν Κλαμπ, για τη συγκέντρωση του ποσού των 10.000.000 που ζητούνται από τον Κατηγορούμενο.

Επίσης μπορείτε να διαθέτετε τα χρήματα απευθείας σε απόρους, αστέγους και πολυτέκνους, όπου θα διατεθούν ούτως ή άλλως από τον ενάγοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ Μεντζελόπουλο. Στην περίπτωση αυτή, απαραίτητο να προσκομίσετε τη σχετική απόδειξη, ή να την αποστείλετε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Με θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ο μπλόγκερ σας



απντέιτ: η δίκη αναβλήθηκε για Ιανουάριο του 2010: λεπτομέρειες για τον νέο κύκλο αγωνιστικών εκδηλώσεων θα γίνουν εγκαίρως γνωστές

buzz it!