11/1/10

Βοηθήστε τον Άγιο Πειραιώς στο φιλανθρωπικό του έργο

Σε καιρούς υφέσεως και εκ Βρυξελλών επιτηρήσεως το παρόν ιστολόγιο και ο Ιδρυτής του συμβάλλουν το κατά δύναμιν στο Εθνικό Έργο της σκληράς λιτότητος και οικονομίας. Όθεν, δεν θα επαναληφθούν οι πάσης φύσεως εκδηλώσεις, συναυλίες, παρελάσεις κτλ. που είχαν γίνει με εξαιρετική επιτυχία και παλλαϊκή συμμετοχή τον Μάιο, εν όψει της δίκης του ΣΑΠΑΣ, η οποία όμως αναβλήθηκε τότε, και θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, πουρνό πουρνό, αριθμός πινακίου 2!

Έτσι, ο Ιδρυτής και Κατηγορούμενος θα πραγματοποιήσει εξαιρετικά λιτή εμφάνιση, και σεμνά, μακριά από κάμερες και φλας, θα επιδώσει στον εκπρόσωπο του Αγίου το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί ώς τη στιγμή εκείνη, προϊόν της γενναιοδωρίας και του φιλανθρώπου πνεύματος των ευγενών Αναγνωστών και Θαυμαστών.

Το ποσό πλησιάζει ήδη τα 9.000.000 ευρώ, και βασίμως πιστεύεται ότι με το εξοικονομηθέν ποσό από την εξαγγελθείσα ματαίωση των εκδηλώσεων συμπαραστάσεως θα φτάσει τα 10.000.000 ευρώ τα οποία ζητεί ο Άγιος Πειραιώς για το φιλανθρωπικό του έργο.

buzz it!